Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Terugkeer van alle seizoenen Dexter op Netflix

Opnieuw komt een zeer grote, succesvolle terug serie naar Netflix. Nu is het tijd voor Dexter. Want Michael C. Hall keert terug op de streamingdienst.

Michael C. Hall gaf acht seizoenen lang gestalte aan seriemoordenaar en forensisch onderzoeker Dexter Morgan. Terwijl hij werkt voor de politie in Florida, lost hij zelf zijn eigen zaken op wanneer slechte personen in zijn ogen weten te ontsnappen. Maar het net sluit langzaam om hem heen.

Het eerste seizoen van Dexter was gebaseerd op de roman Darkly Dreaming Dexter, de eerste in een reeks romans van Jeff Lindsay. Het werd ontwikkeld voor televisie door James Manos Jr., die ook de eerste aflevering schreef.

Dexter

De acht oorspronkelijke seizoenen zullen op zondag 31 maart op Netflix verschijnen. Daarnaast is er een revival geweest in 2021 met de titel Dexter: New Blood. Het einde van Dexter werd namelijk door velen bekritiseerd en ook door de hoofdrolspeler zelf. De oorspronkelijke showrunner, die verantwoordelijk was voor de eerste vier seizoenen, keerde terug. Samen haalden ze hem weer uit de anonimiteit. Of dit seizoen in de toekomst ook te zien zal zijn op Netflix is nog de vraag.

De cast van Dexter bestaat naast Hall uit Julie Benz als Rita Bennett, Jennifer Carpenter als Debra Morgan, Erik King als James Doakes, Lauren Vélez als María LaGuerta, David Zayas als Angel Batista, James Remar als Harry Morgan en C.S. Lee als Vince Masuka. In latere seizoenen zien we Desmond Harrington als Joey Quinn, Aimee Garcia als Jamie Batista en Geoff Pierson als Tom Matthews.
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Henkysoft
04 maa 2024 15:55 -
Top serie! Helemaal gezien + new blood
Reageer
avatar_Tanja_1970
04 maa 2024 18:46
Ja idd. Wel jammer dat hij afgelopen is
Reageer
Dexter