Dexter

8.4 / 10
53 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dexter en Homeland uit elkaar

Showtime splitst zijn twee meest populaire series op.

Dexter en Homeland, welke de afgelopen twee jaar beide in de herfst uitgezonden werden, gaan uit elkaar zodat het netwerk ze als lanceringsplatform kan gebruiken om twee nieuwe drama's te introduceren.

Homeland, die een Emmy won voor beste drama, blijft in de herfst en keert met een derde seizoen terug op 29 september. Maar Dexter, de serie over de seriemoordenaar met Michael C. Hall in de hoofdrol, zal zijn achtste en waarschijnlijk laatste seizoen uitzenden in de zomer vanaf 30 juni.

Dit wordt gevolgd door Ray Donovan, een nieuw drama waarin Liev Schreiber optreedt als professionele "fixer" voor de rijke en bekende mensen in LA. Hij kan er voor zorgen dat elk probleem verdwijnt, behalve die worden veroorzaakt door zijn eigen familie. Ook Jon Voight en Elliot Gould spelen hierin een rol.

Homeland's nieuwe metgezel is Masters of Sex, een gefictioneerde biografie van sexonderzoekers William Masters en Virginia Johnson en waarin Michael Sheen en Lizzy Caplan een rol zullen spelen.

Hiervan zijn ook première data bekend: The Borgias en Nurse Jackie keren 14 april terug en The Big C zal verder gaan met zijn vierde seizoen vanaf 29 april.


Dexter en Homeland
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
13 jan 2013 14:05 -
Slimme zet. Ikzelf ben erg benieuwd naar de serie 'Ray Donovan'.
Reageer
avatar_JessicaD
13 jan 2013 16:00 -
@Dubst3p: daar ben ik ook benieuwd naar =)
Reageer
avatar_anonymous
14 jan 2013 13:10 -
The Big C is toe aan de 4de en waarschijnelijk laatste seizoen, en niet de 3de. Zit zelf al heel lang uit te kijken naar 'Masters Of Sex'.
Reageer
avatar_JessicaD
14 jan 2013 17:19 -
@MBomer1: Heb het aangepast, bedankt voor het opmerken
Reageer
avatar_anonymous
14 jan 2013 20:24 -
Dexter in de zomer? -_-
Reageer
Dexter