Dexter

8.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vier nieuwe castleden bekend voor Dexter vervolg

Volgende maand start de productie van het langverwachte Dexter vervolg, daarnaast zijn er vier nieuwe castleden aan de cast toegevoegd.

De fans hebben er een tijdje op moeten wachten, maar het vervolg van Dexter komt steeds dichterbij. De productie begint volgende maand in de Amerikaanse staat Massachusetts. Er worden steeds meer details bekend over de tiendelige miniserie. Iets meer dan een week geleden werd bekend dat Clancy Brown (Billions) zich bij de cast voegt van de miniserie. Er is nu meer bekend over de cast.

Julia Jones (Goliath), Alano Miller (Jane the Virgin), Johnny Sequoyah (Believe) en Jack Alcot (The Good Lord Bird) zullen een rol gaan vervullen. Jones vervult de rol van Angela Bishop, de eerste Native American politie chef in haar stad in de staat New York. Sequoyah speelt de eigenwijze tienerdochter van Bishop, genaamd Audrey. Miller vervult de rol van Logan, een sergeant van de politie van Iron Lake. Alcott speelt Randall en zal zich dicht bij Dexter (Michael C. Hall, Safe) bevinden, wanneer de twee een zinvolle ontmoeting hebben.

Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2