Dexter

8.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Billions acteur voegt zich bij de cast van Dexter voor de terugkeer

Dexter keert terug, voor deze terugkeer voegt een acteurs die voorheen rollen vervulde is Billions en Carnivàle zich bij de cast de serie.

Clancy Brown (Billions) voegt zich bij de cast van Dexter. Brown zal de rol van Kurt Caldwell vervullen. Zijn personage is de onofficiële burgemeester van het stadje Iron Lake. Hij is in het bezit van verschillende vrachtwagens en de plaatselijke vrachtwagenstopplaats. Kurt is Krachtig, genereus en wordt geliefd door iedereen, zolang je maar aan niemand komt die Kurt lief is.

De terugkeer van Dexter werd in oktober 2020 aangekondigd. De serie zal terugkeren in de vorm van een tiendelige miniserie. Naast Clancy Brown zal Michael C. Hall (Safe) weer te zien zijn in de titel rol. Hij vervulde van 2006 tot 2013 de rol van Dexter Morgan.


Clancy Brown
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2