Dexter

8.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
45
1
Bekijk stemmen

Dexter keert terug bij Showtime

In 2021 zal Michael C. Hall weer te zien zijn in zijn rol van Dexter. Showtime heeft tien nieuwe afleveringen in de vorm van een miniserie aangekondigd.

Showtime heeft aangekondigd dat er een mini-serie komt met Michael C. Hall (Safe) in zijn rol als Dexter Morgan. De serie zal uit tien afleveringen bestaan. Naar verluidt gaat de serie verder waar het achtste seizoen is geëindigd. De productie zal begin 2021 van start gaan en de serie wordt volgend jaar herfst verwacht.

Dexter ging in 2006 in première, de laatste afleveringen van het achtste seizoen werd in 2013 uitgezonden. Veel fans waren destijds niet echt onder de indruk van het einde. Een aantal jaar gaan er al geruchten rond over een eventueel negende seizoen van Dexter. Hoofdrolspeler Michael C. Hall liet in 2018 weten een negende seizoen ook wel te zien zitten. Hier zijn alle acht seizoenen van de misdaadserie te bekijken bij Amazon Prime Video.


Michael C. Hall als Dexter Morgan

Gary Levine, president van Showtime Entertainment zei het volgende over Dexter tegen Amerikaanse media. "We zouden dit unieke personage alleen terugbrengen als we een creatieve kijk konden vinden die de serie echt waard is. Ik ben blij te kunnen melden dat Clyde Phillips en Michael C. Hall het is gelukt en we kunnen niet wachten om het aan de wereld te laten zien."
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
45
1
Bekijk stemmen

Reacties (13)

avatar_Inter
15 okt 2020 11:01 -
Woooow!! Dat is vet gaaf. Dexter is gruwelijk top.
Reageer
avatar_Rob0860
15 okt 2020 11:33 -
Echt gaaf, laat maar komen, top serie
Reageer
avatar_JanWillemK
15 okt 2020 13:18 -
Het zou leuk zijn als Debra (Jennifer Carpenter) nog terug zou keren in de vorm van flashbacks of als geest zoals met Harry.

Ik had altijd nog de hoop dat Lumen (Julia Stiles), 5e en tevens mijn favoriete seizoen, in een later seizoen zou terugkeren maar dat is helaas nooit gebeurd. Fingers crossed!
Reageer
avatar_TnTNL
16 okt 2020 07:38
Heel tof nieuws dit. Gezien Jennifer's social media posts heb ik het vermoeden dat ze terug keert...
Reageer
avatar_DAVE2804
15 okt 2020 14:44 -
Ik zit op dit moment in seizoen 3 van Dexter en vind het een topserie. Ik lees regelmatig dat het einde van de serie niet zo geweldig is, dus wellicht dat ze met dit negende seizoen de boel wel bevredigend kunnen afronden.
Reageer
avatar_TnTNL
16 okt 2020 07:39
Ik vond het einde persoonlijk wel meevallen. Net als Lost, scheen ook een bagger einde te hebben maar ik had er wel vrede mee.
Reageer
avatar_michaeljackson
15 okt 2020 14:54 -
niet zo'n hele boeiende serie was leuk voor 3 seizoenen daarna uitgemolken.
Reageer
avatar_antimidant
20 okt 2020 03:40
Onzin...
Reageer
avatar_BlackBiker
20 okt 2020 16:57
Bijgewerkt op: 20 okt 2020 19:24
Het valt me op dat afwijkende meningen hier heel vaak van anonieme duimpjes omlaag worden voorzien. Behalve antimidant dan die nog de moeite doet om ook te reageren.

Nou heb ik de serie zelf nooit gekeken. Maar er zijn echt maar weinig series die ook nog na het derde seizoen fris en interessant blijven. Dus michaeljackson kan zomaar gelijk hebben. Zeker is dat het zijn waarheid is.

Waarom moet op zo'n mening dan anoniem negatief gereageerd worden? Alleen omdat jij een andere mening hebt? Probeer in plaats daarvan eens aan te geven waarom je het niet eens bent met een mening? Waarom bleef als voorbeeld deze serie voor jou enorm tof, ook na het derde seizoen?
Ik denk dat dit zou kunnen leiden tot interessante discussies. En dat is leuker dan alleen zo'n lullig duimpje omlaag.
Reageer
avatar_Arjensky
20 okt 2020 19:59
Hoe ironisch dat ook bij deze reactie alweer zo'n duimpje staat. Ik heb al eens eerder gevraagd of die kleine duimpjes niet kunnen worden afgeschaft. Of in ieder geval niet meer anoniem.
Reageer
avatar_JanWillemK
21 okt 2020 09:28
"Some people just want to see the world burn."

Toegegeven, ook ik heb de 1e comment een duimpje omlaag gegeven omdat ik het niet eens was met zijn comment.
Aan de hand van zijn comment heeft het geen nut om daar überhaupt een discussie over te starten want zijn/haar mening staat al vast.

Als hij/zij zelf al had aangegeven waarom hij/zij deze comment gaf en wat er bedoelt word dan kan je er iets mee. Nu niet.
Reageer
avatar_anonymous
15 okt 2020 15:01 -
Goed nieuws. Het einde was natuurlijk waardeloos. Als de kijkcijfers goed zijn verwacht ik nog wel een 2e (mini)serie.
Reageer
avatar_Dutchfrank
18 okt 2020 16:48 -
Ook ik ben fan van deze serie en blij dat deze weer terugkomt. Ook al zijn het maar 10 afleveringen.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
vrijdag, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
vrijdag, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
vrijdag, 10:00