Dexter: New Blood

-
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Dexter vervolg verschijnt in november

Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.

Dexter fans hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Dexter: New Blood is nu echt werkelijkheid. Showtime heeft nu ook een premièredatum vastgesteld. Op 7 november wordt de eerste aflevering van het tiendelige vervolg uitgezonden. Bekijk hieronder alvast een sneak peek.

De makers vertellen tijdens het panel dat het belangrijk is dat deze afleveringen niet als een negende seizoen gelden. Het vervolg van Dexter speelt zich namelijk tien jaar later en in een andere plaats af. Dexter heeft al die jaren verder geleefd onder de naam Jim Lindsay. Deze naam is een eerbetoon aan Jeff Lindsay, auteur van het boek waarop de serie licht gebaseerd is.Michael C. Hall (Safe) keert terug in de hoofdrol van Dexter. Kort geleden werd bekend dat Jennifer Carpenter (The Enemy Within) en John Lithgow (Perry Mason (2020)) ook in het vervolg te zien zullen zijn. Daarnaast verschijnen Clancy Brown (Billions), Alano Miller (Cherish the Day), Johnny Sequoyah (Believe) en David Magidoff (Top Elf) ook in de afleveringen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03