Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Jennifer Carpenter keert terug voor Dexter vervolg

Jennifer Carpenter is toegevoegd aan de cast van het vervolg op Dexter, ze zal terugkeren in haar rol van de originele serie.

Eerder werd al bekend dat Clancy Brown (Billions) te zien zal zijn in de serie. Daarnaast zijn er nog vier nieuwe castleden toegevoegd aan de cast. Er wordt steeds meer bekend over het vervolg. Een aantal maanden geleden verschenen al de eerste beelden.

Nu is het bekend gemaakt dat Jennifer Carpenter in het vervolg weer te zien zal zijn als Debra, Dexter's pleegzus. Ze is een rechercheur moordzaken die de vaardigheden van haar broer gebruikte om moorden op te lossen. Carpenter is niet de enige die terugkeert. John Lithgow (Perry Mason (2020)) zal weer te zien zijn als de Trinity Killer. De nieuwe serie zal een aantal flashback bevatten.


Jennifer Carpenter

Dexter ging in 2006 in première, de laatste afleveringen van het achtste seizoen werd in 2013 uitgezonden. De terugkeer van Dexter werd in oktober 2020 aangekondigd. Het vervolg wordt aankomende herfst verwacht.
Vorige aflevering
Sins of the Father
Sins of the Father
01x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
15 jul 2021 17:02 -
Bedra, hahaha :P
Reageer
avatar_Helgoned
15 jul 2021 21:41 -
Yes, John Lithgow ook weer aan boord. Trinity killer de meest geduchte, hyperintelligente en meedogenloze tegenstander / medeseriemoordenaar van Dexter
Reageer
avatar_TnTNL
16 jul 2021 07:46 -
Leuk nieuws, Carpenter is een leuke actrice en Debra is een leuke character!
Reageer
avatar_antimidant
16 jul 2021 13:39 -
Top
Reageer
Dexter: New Blood