Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vier nieuwe castleden bekend voor Dexter vervolg

Volgende maand start de productie van het langverwachte Dexter vervolg, daarnaast zijn er vier nieuwe castleden aan de cast toegevoegd.

De fans hebben er een tijdje op moeten wachten, maar het vervolg van Dexter komt steeds dichterbij. De productie begint volgende maand in de Amerikaanse staat Massachusetts. Er worden steeds meer details bekend over de tiendelige miniserie. Iets meer dan een week geleden werd bekend dat Clancy Brown (Billions) zich bij de cast voegt van de miniserie. Er is nu meer bekend over de cast.

Julia Jones (Goliath), Alano Miller (Jane the Virgin), Johnny Sequoyah (Believe) en Jack Alcot (The Good Lord Bird) zullen een rol gaan vervullen. Jones vervult de rol van Angela Bishop, de eerste Native American politie chef in haar stad in de staat New York. Sequoyah speelt de eigenwijze tienerdochter van Bishop, genaamd Audrey. Miller vervult de rol van Logan, een sergeant van de politie van Iron Lake. Alcott speelt Randall en zal zich dicht bij Dexter (Michael C. Hall, Safe) bevinden, wanneer de twee een zinvolle ontmoeting hebben.

Vorige aflevering
Sins of the Father
Sins of the Father
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
21 jan 2021 19:06 - 22 sep 2021 04:50
Groots.... Kan niet wachten.
Reageer
Dexter: New Blood