Desperate Housewives

8.1 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

180 afleveringen van Desperate Housewives vanaf 4 juni bij Ziggo

Desperate Housewives is een Amerikaanse, Emmy en Golden Globe winnende televisieserie van ABC over een paar vriendinnen die in een ogenschijnlijk gezapige Amerikaanse buitenwijk wonen.

De serie ging in 2004 van start en stopte in 2012. De vrouwen in Desperate Housewives typeren allemaal een ander type vrouw in de huidige maatschappij. Dit levert een verhaallijn op waarbij alles en iedereen met elkaar te maken krijgt en niets is wat het op het eerste gezicht lijkt. De stijlelementen van de serie zijn te omschrijven als drama, komedie, mysterie, thriller, klucht, camp, soap en satire.Op 4 juni voegt Ziggo Movies & Series XL alle acht seizoenen (180 afleveringen) van de komische dramaserie toe aan het aanbod. Desperate Housewives werd bedacht door Marc Cherry, die doorbrak als schrijver van The Golden Girls.
Vorige aflevering
Finishing the Hat (2)
Finishing the Hat (2)
08x23
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1