Desperate Housewives

8.1 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Desperate Housewives stopt ermee

Eind september verschijnt in de VS het achtste seizoen van Desperate Housewives, maar volgens ingewijden zou dat meteen ook het laatste seizoen zijn. Entertainment Weekly zegt te weten dat de allerlaatste aflevering van de populaire serie in mei 2012 zal worden uitgezonden.

De tv-makers hebben de geruchten nog niet bevestigd, maar zouden het einde van de serie dit weekend nog officieel bekendmaken. Volgens EW zouden ze dat deze zondag op de perstournee van de Television Critics Association doen.

'De producers hebben de hoofdrolspelers al laten weten dat het einde in zicht is. We vernamen dat Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross en Eva Longoria bijzonder onder de indruk zijn van het nieuws. Niemand zag het nieuws aankomen omdat Marc Cherry (de maker van Desperate Housewives) graag wilde bijtekenen voor een negende seizoen in 2013,' meldt TV Line.

De eerste aflevering van het achtste seizoen is op 25 september te zien op de Amerikaanse televisie.

Bron: www.ad.nl
Vorige aflevering
Finishing the Hat (2)
Finishing the Hat (2)
08x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2