Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Designated Survivor krijgt een vervolg bij Netflix

Designated Survivor krijgt toch een vervolg. De serie met Kiefer Sutherland, die eerder door ABC van de buis werd gehaald, krijgt een tiendelig derde seizoen op Netflix.

Dit meldt The Wrap. ABC zond twee seizoenen uit van de serie, die draait om minister Tom Kirkman (Sutherland), die plotseling president van de Verenigde Staten wordt als de president en alle andere kabinetsleden omkomen bij een aanslag op het Capitool.

Door de deal met Netflix zal ABC Studios niet langer betrokken zijn bij de serie. Neal Baer, ​​een veteraan van Law & Order, is genoemd als de nieuwe showrunner voor het derde seizoen. Baer wordt de vijfde showrunner sinds de serie in 2016 in première ging. Volgens Netflix start het nieuwe seizoen met Kirkman die voorbereidingen treft om te vechten voor herverkiezing.

Embed from Getty Images

Naast Sutherland zijn er ook rollen voor Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, LaMonica Garrett, Kal Penn en Maggie Q. De opnames van het derde seizoen van Designated Survivor vinden later dit jaar plaats. Seizoen drie moet vanaf 2019 op Netflix te zien zijn.
Vorige aflevering
#truthorconsequences
#truthorconsequences
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
06 sep 2018 17:57 -
Goed nieuws, verhaal was duidelijk nog niet af
Reageer
Designated Survivor