Des

7.6 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Des wordt eind maart uitgezonden door NPO 2

De Britse miniserie Des zal vanaf eind maart worden uitgezonden bij NPO 2. David Tennant (Broadchurch) vervult de hoofdrol in de serie.

Leden van NPO Plus kunnen Des als sinds vorig jaar bekijken, voor degene zonder abonnement zal de miniserie binnenkort ook te bekijken zijn bij NPO 2. Des bestaat uit drie afleveringen, de eerste twee afleveringen worden 27 maart uitgezonden. Een week later, 3 april, zal de laatste aflevering te zien zijn.

David Tennant (Broadchurch) speelt de rol van seriemoordenaar Dennis Nilsen, ook wel bekend als Des. Het verhaal draait om de arrestatie en berechting van Nilsen. Het verhaal wordt vertelt door de ogen van drie verschillende mannen: Nilsen zelf, hoofdinspecteur Peter Jay (Daniel Mays, White Lines) en biograaf Brian Masters (Jason Watkins, McDonald & Dodds).

Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
04 mrt 2021 19:29 -
Mocht je deze nog niet hebben gezien. Echt een aanrader!
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1