Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Win een Meet & Greet met Stephanie Leonidas

Op donderdag 10 april en vrijdag 11 april komt Stephanie Leonidas ter promotie van Syfy’s nieuwe TV-serie Defiance naar Nederland. MijnSerie mag een Meet & Greet op vrijdag 11 april weggeven.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Stephanie Leonidas

Stephanie Leonidas, Credits: MediaTornado
Stephanie (15 februari 1984) is een Grieks-Engelse actrice uit Londen. Zij begon haar carrière in 1997 in de televisiedrama serie Rabbit Girl 2 en debuteerde in de serie Chalk op 17-jarige leeftijd en heeft daarna onder andere in de televisiedrama Daddy’s Girl en de soap Night & Day gespeeld. Momenteel vertolkt Stephanie de rol van Irisa Nyirain de serie Defiance. Ook verzorgt Stephanie de stem van Irisa in de gelijknamige videogame. In 2002 maakte ze ook de overstap naar televisiefilms. Zo speelde ze onder andere de dubbelrol van Helena en the Dark Princess in Mirrormask.

Defiance
Defiance vertelt een verhaal over moed en overleven op een ondenkbare plek. Na een conflict met aliens is de Aarde getransformeerd, de overlevende mensen en aliens moeten nu samen leven en werken na deze wereldwijde catastrofe. De mysterieuze zwerver Joshua Nolan een voormalig legerleider en zijn enige kompaan, Irisa, strijken neer in Defiance, waar zij samen met de inwoners vouwen aan een nieuwe samenleving in deze gevaarlijke wereld. Nu moeten zij samen sterk staan tegen krachten van buitenaf die hun bestaan bedreigen. Verenigd houden ze stand. Verdeeld vallen ze uiteen. Het is de dood of de gladiolen in Defiance.

Waar vindt de Meet & Greet plaats?
De Meet & Greet met Stephanie Leonidas zal plaats vinden op 11 april om 18:00 tijdens het Imagine Film Festival. Daarna kan de winnaar met zijn of haar +1 genieten van de eerste aflevering van Defiance in de zaal.

Defiance is vanaf 30 april, iedere woensdag om 21:00 uur te zien op Syfy.

Prijsvraag

Win een Meet & Greet met Stephanie Leonidas. Ze is in Nederland het meest bekend door haar rol in Kruistocht in spijkerbroek. Welke character speelde ze in deze film?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Upon the March We Fittest Die
Upon the March We Fittest Die
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
19 maa 2014 11:54 -
Hele toffe actie. Succes aan degenen die zullen meedingen!
Reageer
avatar_JanWillemK
19 maa 2014 12:35 -
Inderdaad een zeer toffe actie. Er zullen genoeg mensen zijn die deze schoonheid willen ontmoeten.
Reageer
avatar_spinner
19 maa 2014 15:50 -
ik doe ook mee :D succes allen !!
Reageer
Defiance