Debris

8,0 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Debris in maart in première bij NBC

NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).

De serie draait om twee agenten uit twee verschillende continenten. Ze hebben een verschillende denkwijze, maar wanneer er wrakstukken van een vernietigd buitenaards ruimtevaartuig mysterieuze effecten hebben op de mensheid moeten ze toch samen gaan werken.

De hoofdrollen worden vervuld door Riann Steele (Crazyhead) en Jonathan Tucker (Westworld). Zij zullen vanaf 1 maart in hun rollen te zien, dan zal de nieuwe serie in première gaan bij NBC. J.H. Wyman bedacht de serie. Hij sprak zich uit over mogelijke parallellen met Fringe. "Er zal altijd mijn DNA in de show zitten, maar het is absoluut zijn eigen ding."


J.H. Wyman
Vorige aflevering
Pilot
Pilot
01x01
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
28 jan 2021 17:54 -
Klinkt zeer interessant. Staat inmiddels op de lijst!
Reageer

Laatste nieuws

De Britse Theo James en Rose Leslie zullen de hoofdrollen gaan vervullen in de aankomende romantische sciencefictionserie van HBO.
Vandaag, 16:00
1
Julia Roberts en Sean Penn staan in de cast als hoofdrolspelers van de nieuwe Starz-drama Gaslit.
Vandaag, 15:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Anya Taylor-Joy ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
FOX heeft de langlopende Amerikaanse animatieserie The Simpsons is voorlopig nog niet afgelopen. Er zijn twee nieuwe seizoenen besteld.
Vandaag, 13:00
1
Het zevende, tevens laatste, seizoen van Bosch verschijnt deze zomer. De spin-off van de Amerikaanse detectiveserie zal bij IMDb TV verschijnen.
Vandaag, 12:00
3
De Britse miniserie Des zal vanaf eind maart worden uitgezonden bij NPO 2. David Tennant (Broadchurch) vervult de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 11:00
1