Death In Paradise

7.9 / 10
58 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Death in Paradise vernieuwd met een tiende seizoen

BBC One heeft de Britse detectiveserie Death in Paradise vernieuwd met een tiende seizoen.

De camera's draaien al op het eiland Guadeloupe, waar Death in Paradise wordt opgenomen. BBC One heeft namelijk een tiende seizoen van de detectiveserie aangekondigd. Het is een van de eerste series van BBC waarvan de opnames beginnen, sinds de uitbraak van het coronavirus.

Omdat het het tiende seizoen wordt, kunnen de fans een aantal verassingen verwachten. Zoals de terugkeer van een favoriet van de kijkers. In het nieuwe seizoen zal Tahj Miles (Class Dismissed) zich bij de cast voegen.


Death In Paradise

In Death In Paradise wordt de typisch Engelse detective Inspector Richard Poole op het Caribische eiland Saint-Marie geplaatst. Voor iemand anders zou het paradijs zijn, maar Richard is totaal niet geschikt voor de Caribische manier van leven.
Vorige aflevering
Now You See Him, Now You Don't
Now You See Him, Now You Don't
09x08
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_astridje
29 jul 2020 14:04 -
Dat is wel erg leuk nieuws, hele fijne serie !
Reageer
avatar_dutchusuk
30 jul 2020 09:21 -
Is wel steeds wennen dat ze af en toe van acteurs veranderen maar dat gebeurt wel vaker met Engelse series, maar idd een leuke serie.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieƫn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1