Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Dubbele verlenging plus twee kerstspecials voor Death in Paradise

De BBC heeft de Brits-Franse misdaad comedy-drama serie verlengd voor twee extra seizoenen en twee lange kerstspecials.

Dankzij de dubbele verlenging blijft de serie tot en met het veertiende seizoen op televisie. Het twaalfde seizoen werd onlangs afgesloten in het Verenigd Koninkrijk en wordt momenteel uitgezonden op de BritBox streamingdienst in de VS.

Met Don Warrington, Élizabeth Bourgine, Ralf Little, Tahj Miles, Shantol Jackson en Ginny Holder in de hoofdrollen, volgt de serie Death in Paradise de politie op het eiland Saint Marie.

Death In Paradise

BBC onthulde meer over de grote vernieuwing van de serie in een persbericht:

"De wereldwijde hit Death In Paradise is opnieuw gecontracteerd voor twee nieuwe series en twee lange kerstspecials voor BBC One en iPlayer.

In deze serie werd de favoriete detective van het land, DI Neville Parker (Ralf Little), niet alleen bedrogen door zijn vriendin, maar ook beschuldigd van moord! Het politieteam van Honoré heeft opnieuw elke zaak opgelost; van de dood van een doomsday prepper in een afgesloten kamer, tot een moord op een boot midden op zee en een dood op de dansvloer, waardoor de inwoners van Saint Marie weer een jaar veilig zijn.

Lindsay Salt, directeur van BBC Drama zegt: "Met zijn sprankelende mix van mysterie, humor en hart, blijft Death In Paradise de miljoenen onder ons die bij elke zonovergoten aflevering de terugreis naar Saint Marie maken, verrukken. Het is een programma dat van kracht tot kracht gaat, en ik zou niet blijer kunnen zijn dat het terugkeert voor nog eens twee series en specials op BBC One en iPlayer."

Death In Paradise, gefilmd op het Franse eiland Guadeloupe, volgt het misdaadbestrijdingsteam van Saint Marie bij het oplossen van de meest complexe en mysterieuze moordzaken, elke week aangevuld met een indrukwekkende reeks gastacteurs. Ook in 2024 zal de serie het broodnodige escapisme, meeslepende whodunnits en verbijsterende puzzels bieden en de kijkers nog jarenlang scherp houden.

Death In Paradise

Tim Key, Executive Producer, Red Planet Pictures: "De reacties op seizoen twaalf waren ongelooflijk, dus we zijn blij dat we teruggaan naar Guadeloupe voor nog minstens twee series! We hebben een geweldige en vrolijke kerstspecial in petto, en dan begint seizoen dertien met onze 100e aflevering, dus we hebben genoeg verrassingen klaarstaan om die mijlpaal te vieren. We hebben enorme plannen voor de toekomst en kunnen niet wachten om weer van start te gaan".

Death In Paradise is een van de meest verkochte Britse drama's. BBC Studios heeft de serie de afgelopen tien jaar met succes gedistribueerd naar meer dan 240 landen over de hele wereld, waaronder Australië, Frankrijk, Zuid-Afrika en de VS. De serie is ongelooflijk succesvol gebleken over de hele wereld en is vaak een van de best presterende drama's op het respectievelijke kanaal in elke regio.

Death In Paradise is een Red Planet Pictures productie voor BBC One en iPlayer, geproduceerd met de steun van de regio Guadeloupe en internationaal gedistribueerd door BBC Studios. Het werd gecreëerd door Robert Thorogood en geproduceerd door Tim Key en Ceri Meyrick voor Red Planet Pictures en Tommy Bulfin voor de BBC.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
13x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_dutchusuk
03 maa 2023 11:02 -
Toch knap om zo lang een goede serie te maken, terwijl de cast elke paar jaar compleet anders is, wat misschien wel 1 van de redenen is.
Reageer
Death In Paradise