Dear White People

7.5 / 10
30 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Dear White People

De satirische komedie Dear White People van Netflix is vernieuwd met een derde seizoen dat in 2019 van start zal gaan.

De vernieuwing met een derde seizoen werd als eerste aangekondigd door Giancarlo Esposito:

Dear White People is gebaseerd op de 2014 indie film met dezelfde naam van Justin Simien. De serie kijkt op een satirische manier naar het post-raciale Amerika. De serie had geen beste start daar sommige mensen het zagen als dat Dear White People het racisme tegen blanken zou promoten. Er waren zelfs abonnees die hun lidmaatschap op Netflix hadden opgezegd.

De korte datum-aankondigingsvideo in 2017 (zie hieronder) kreeg meer dan 300.000 dislikes op YouTube. De serie ging op 28 april in première en Netflix onthield zich van enig commentaar op de ontstane controverse rond de serie. De streaminggigant omschrijft de serie als een geestige komedie die racisme op een satirische manier benadert. In juni 2017 werd een tweede seizoen aangekondigd dat vanaf 4 mei 2018 te zien was op de streamingdienst.

Vorige aflevering
Chapter X
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00