Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Dear White People

De satirische komedie Dear White People van Netflix is vernieuwd met een derde seizoen dat in 2019 van start zal gaan.

De vernieuwing met een derde seizoen werd als eerste aangekondigd door Giancarlo Esposito:

Dear White People is gebaseerd op de 2014 indie film met dezelfde naam van Justin Simien. De serie kijkt op een satirische manier naar het post-raciale Amerika. De serie had geen beste start daar sommige mensen het zagen als dat Dear White People het racisme tegen blanken zou promoten. Er waren zelfs abonnees die hun lidmaatschap op Netflix hadden opgezegd.

De korte datum-aankondigingsvideo in 2017 (zie hieronder) kreeg meer dan 300.000 dislikes op YouTube. De serie ging op 28 april in première en Netflix onthield zich van enig commentaar op de ontstane controverse rond de serie. De streaminggigant omschrijft de serie als een geestige komedie die racisme op een satirische manier benadert. In juni 2017 werd een tweede seizoen aangekondigd dat vanaf 4 mei 2018 te zien was op de streamingdienst.

Vorige aflevering
Chapter X
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst