Dear White People

7.4 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Dear White People

De satirische komedie Dear White People van Netflix is vernieuwd met een derde seizoen dat in 2019 van start zal gaan.

De vernieuwing met een derde seizoen werd als eerste aangekondigd door Giancarlo Esposito:

Dear White People is gebaseerd op de 2014 indie film met dezelfde naam van Justin Simien. De serie kijkt op een satirische manier naar het post-raciale Amerika. De serie had geen beste start daar sommige mensen het zagen als dat Dear White People het racisme tegen blanken zou promoten. Er waren zelfs abonnees die hun lidmaatschap op Netflix hadden opgezegd.

De korte datum-aankondigingsvideo in 2017 (zie hieronder) kreeg meer dan 300.000 dislikes op YouTube. De serie ging op 28 april in première en Netflix onthield zich van enig commentaar op de ontstane controverse rond de serie. De streaminggigant omschrijft de serie als een geestige komedie die racisme op een satirische manier benadert. In juni 2017 werd een tweede seizoen aangekondigd dat vanaf 4 mei 2018 te zien was op de streamingdienst.

Vorige aflevering
Chapter X
Chapter X
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03