Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO toont trailer van Deadwood-film

HBO heeft de trailer uitgebracht voor de komende Deadwood-film. De film is een eenmalige voortzetting van de HBO-serie met dezelfde naam die vijftien jaar geleden debuteerde.

De film is op 31 mei te zien bij HBO. Deadwood speelt zich af aan het einde van de negentiende eeuw in Deadwood (South Dakota), een stadje dat toentertijd beheerst werd door de goudkoorts. Een helse plaats vol misdaad en corruptie. Het leven is er hard, keihard. De serie Deadwood kende drie seizoenen, die te zien waren tussen 2004 en 2006.

De film verenigt de personages van de cult-serie na ruim een decennium om South Dakota's soevereiniteit te vieren. Eerdere rivaliteit wordt opnieuw aangewakkerd, allianties worden getest en oude wonden worden heropend. De tijd heeft onvermijdelijke veranderingen bewerkstelligd.

Terugkerende castleden zijn Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Paula Malcomson, John Hawkes, Anna Gunn, Dayton Callie, Brad Dourif, Robin Weigert, William Sanderson, Kim Dickens, Gerald McRaney, Sean Bridgers, W. Earl Brown en Keone Young. De Deadwood-serie won in het verleden acht Emmy's.

Video on youtube
Vorige aflevering
Tell Him Something Pretty
Tell Him Something Pretty
03x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
27 apr 2019 18:12 -
Ziet er veelbelovend uit!
Reageer
avatar_EveroN
28 apr 2019 00:51 - 28 apr 2019 00:56
Geweldige rauwe serie en dito personages zonder opsmuk !!! Voor mij en met mij nog meerdere hadden ze nog een S4 mogen produceren, neemt niet weg dat ik halsreikend uitkijk naar deze afsluiter. Ik laat me verrassen op 31 mei en laat de trailer voor wat het is.
Reageer
Deadwood