Deadwood

8.1 / 10
54 min
Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO maakt film als afsluiting van dramaserie Deadwood

HBO heeft bevestigd dat er een Deadwood-film komt als afsluiting van de televisieserie, die na drie seizoenen in 2006 werd gecanceld. De aankondiging werd woensdag gedaan door HBO-programmaleider Casey Bloys

"Veel mensen hebben hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen", zei Bloys. "Het was een logistieke nachtmerrie om alle schema's van de castleden op elkaar aan te passen, maar het is gelukt. Er is groen licht."

Bloys zei ook dat de opnames zullen starten in oktober en meldde dat de uitzending waarschijnlijk in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden. Vorig jaar prees hij al het script dat hij kreeg voor de film van seriemaker David Milch. "Ik wilde een script dat op zichzelf zou staan... Ik ben blij om te zeggen dat David dat helemaal heeft waargemaakt. Het is een geweldig script", zei Bloys destijds. Alle losse eindjes die de serie heeft achtergelaten worden aan elkaar geknoopt.De HBO dramaserie liep van 2004 - 2006 en was een hit onder fans, van wie velen sindsdien om een vervolg hebben gevraagd. Deadwood speelt zich af rond 1870 in Deadwood (South Dakota), een stadje dat toentertijd beheerst werd door de goudkoorts. Een helse plaats vol misdaad en corruptie. Het leven is er hard, keihard.

Een menigte rusteloze mislukkelingen die koortsachtig op zoek is naar goud, trekt naar deze vogelvrije nederzetting waar alles en iedereen te koop is. De kolonisten moeten ten koste van alles zien te overleven. De serie kreeg lovende kritieken en won meerdere Emmy’s.

De cast bestaat uit Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Brad Douriff, Jim Beaver, W. Earl Brown, Dayton Callie, Kim Dickens, Dora DuFran, Anna Gunn, John Hawkes en Jeffrey Jones.


Vorige aflevering
Tell Him Something Pretty
Tell Him Something Pretty
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00