Deadwood

8.1 / 10
55 min
Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO maakt film als afsluiting van dramaserie Deadwood

HBO heeft bevestigd dat er een Deadwood-film komt als afsluiting van de televisieserie, die na drie seizoenen in 2006 werd gecanceld. De aankondiging werd woensdag gedaan door HBO-programmaleider Casey Bloys

"Veel mensen hebben hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen", zei Bloys. "Het was een logistieke nachtmerrie om alle schema's van de castleden op elkaar aan te passen, maar het is gelukt. Er is groen licht."

Bloys zei ook dat de opnames zullen starten in oktober en meldde dat de uitzending waarschijnlijk in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden. Vorig jaar prees hij al het script dat hij kreeg voor de film van seriemaker David Milch. "Ik wilde een script dat op zichzelf zou staan... Ik ben blij om te zeggen dat David dat helemaal heeft waargemaakt. Het is een geweldig script", zei Bloys destijds. Alle losse eindjes die de serie heeft achtergelaten worden aan elkaar geknoopt.De HBO dramaserie liep van 2004 - 2006 en was een hit onder fans, van wie velen sindsdien om een vervolg hebben gevraagd. Deadwood speelt zich af rond 1870 in Deadwood (South Dakota), een stadje dat toentertijd beheerst werd door de goudkoorts. Een helse plaats vol misdaad en corruptie. Het leven is er hard, keihard.

Een menigte rusteloze mislukkelingen die koortsachtig op zoek is naar goud, trekt naar deze vogelvrije nederzetting waar alles en iedereen te koop is. De kolonisten moeten ten koste van alles zien te overleven. De serie kreeg lovende kritieken en won meerdere Emmy’s.

De cast bestaat uit Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Brad Douriff, Jim Beaver, W. Earl Brown, Dayton Callie, Kim Dickens, Dora DuFran, Anna Gunn, John Hawkes en Jeffrey Jones.


Vorige aflevering
Tell Him Something Pretty
Tell Him Something Pretty
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2