Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Deadliest Catch sterren keren terug naar de serie

De steren van Deadliest Catch, die paar week geleden aangaven te stoppen met de serie, keren terug naar de serie. Het gaat om de kapiteinen Sig Hansen en broers Johnathan en Andy Hillstrand. Het nieuwe seizoen zal volgende week met de opnames beginnen in Alaska. "We zijn blij dat alles is bij gepraat met Discovery, afspraak is afspraak. We gaan nu naar Dutch Harbor voor het opnemen van het nieuwe seizoen, hopelijk wordt dit het beste tot nu toe" aldus de drie.

Ze stapte uit de serie omdat ze waren aangeklaagt door Discovery voor het niet mee werken aan een spin-off van de serie.

De broers, Hillstrand voegen dit er nog aan toe: "Iedereen heeft heel hard gewerkt om de spin-off voor elkaar te krijgen. De spin-off zal en komen, het is wat nieuws en we hopen dat de mensen het leuk gaan vinden."

Lees ook
Drie sterren van Deadliest Catch stoppen
Vorige aflevering
Nautical Deathtrap
Nautical Deathtrap
19x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
08 apr 2013 18:13 -
erg sterk seizoen, vond het heel fijn dat Rick zijn vrouw doodging, die irriteerde me nogal :-) vond het wel jammer dat het seizoenseinde nogal open was. had gehoopt op meer afsluiting en een nieuwe locatie. gelukkig is er al een trailer voor seizoen 4 die iets meer prijsgeeft...
Reageer
avatar_anonymous
09 apr 2013 00:20 -
Ik vind het tof dat je hebt genoten van dit seizoen. Ik volg de serie ook al vanaf het begin en ook ik zit wekelijks klaar voor de nieuwste aflevering. The Walking Dead is ook een goede serie.

Maar bij dij deze moet ik Deewee wel bijvallen. Het 3e seizoen van TWD was natuurlijk bij lange na geen 10. Een 7.5-8 zou een mooi cijfer zijn, maar meer is veels te genereus. Ik merk wel vaak dat series teveel vanuit een 'fan' bril worden bekeken en niet echt kritisch. Want echt kritisch gezien schortte er veel aan het derde seizoen, natuurlijk. Niet altijd even sterke karakterontwikkeling, verhaallijnen en afleveringen die te lang gerekt werden, aantal matig geschreven afleveringen, vaak genoeg werd er te weinig op het spel gezet en ook nog een vrij matige middenstuk van het seizoen en een matige seizoensfinale daarbij ook.

Nu ben ik ook geen Superfan van Game of Thrones, maar het lijkt mij ontegenzeggelijk duidelijk dat die serie kwalitatief veel beter is dan The Walking Dead, natuurlijk. In alle eerlijkheid.
Reageer
avatar_anonymous
09 apr 2013 13:20 -
Een serie vertelt een verhaal, tegenwoordig worden afleveringen al snel als minder bestempeld, als er niemand wordt mishandeld, verkracht of doodgemaakt. Volgens mij weet deze serie actie en drama prima te combineren.
Reageer
Deadliest Catch