Dead Ringers

-
42 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuw castlid voor Dead Ringers van Amazon

Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.

De serie draait om een tweeling die letterlijk alles deelt. Drugs, geliefden en een onbeschaamd verlangen om te doen wat nodig is. Ze willen gezondheidszorg voor vrouwen op voorgrond te brengen, dit doen ze door de grenzen op medische ethiek te verleggen. Dead Ringers is een moderne hervertelling van de gelijknamige horrorfilm uit 1988. Vorig jaar kreeg de serie een directe seriebestelling van Amazon prime Video.

Michael Chernus (Prodigal Son) gaat de hoofdrol vervullen in Dead Ringers. Hij wordt de tegenspeler van Rachel Weisz (Screen Two), waarvan al eerder bekend werd dat zij een hoofdrol gaat vervullen in de nieuwe serie. Chernus gaat de rol van Tom, een briljante wetenschapper, vervullen. Tom werkt samen met Elliot (Weisz) aan een nieuw, baanbrekend project. Omdat Elliot tweeling is, vervult Weisz een dubbele rol. Ze vervult ook de rol van Beverly Mantle.


Michael Chernus
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Vandaag, 11:00
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
Vandaag, 10:00
2
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
Gisteren, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
1