De Ridder

7.9 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Belgische serie De Ridder vanaf 24 oktober bij Videoland

Alle seizoenen van de rechtbankserie De Ridder van de Belgische omroep VRT (47 afleveringen) zijn vanaf 24 oktober te bekijken bij Videoland.

De dramaserie is bedacht door Rik D'Hiet en draait om openbaar aanklager Helena de Ridder (Clara Cleymans). De Ridder was ooit advocate, maar nadat één van haar zaken eindigde in een tragedie, besloot ze van kant te wisselen. Als openbaar aanklager leidt ze nu het politieonderzoek en vordert ze de straf voor de rechtbank.

Elke aflevering volgt de kijker een misdaaddossier van het begin tot het einde, van de aanklacht tot de veroordeling. De serie De Ridder was bij de VRT te zien van 2013 tot en met 2016.

Vorige aflevering
Nog onbekend
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Vandaag, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Vandaag, 11:06
2
Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.
Vandaag, 10:00
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
Vandaag, 09:00
Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00