De Ridder

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Belgische serie De Ridder vanaf 24 oktober bij Videoland

Alle seizoenen van de rechtbankserie De Ridder van de Belgische omroep VRT (47 afleveringen) zijn vanaf 24 oktober te bekijken bij Videoland.

De dramaserie is bedacht door Rik D'Hiet en draait om openbaar aanklager Helena de Ridder (Clara Cleymans). De Ridder was ooit advocate, maar nadat één van haar zaken eindigde in een tragedie, besloot ze van kant te wisselen. Als openbaar aanklager leidt ze nu het politieonderzoek en vordert ze de straf voor de rechtbank.

Elke aflevering volgt de kijker een misdaaddossier van het begin tot het einde, van de aanklacht tot de veroordeling. De serie De Ridder was bij de VRT te zien van 2013 tot en met 2016.

Vorige aflevering
Saturday 09h11
Saturday 09h11
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00