De Vuilste Jobs van Vlaanderen

6.8 / 10
40 min
Reality
Volg deze serie
6.8 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2021 - heden
Netwerkvtm 2
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min2021 - heden
Genres:Reality
Netwerk:vtm 2
De Vuilste Jobs van Vlaanderen is een Belgisch realityprogramma van de zender vtm 2. De serie ging in première op 3 februari 2021.

Nu volgen we de mensen die de meest dirty jobs van het land uitvoeren. VTM 2 laat de kijkers onder andere binnenkijken bij mensen die hun huizen erg verwaarlozen. Langs de buitenkant is er vaak niets te merken, maar eenmaal de deur opengaat lijkt het alsof er binnen een vuilniswagen zijn lading heeft gelost. Hoe kan iemand het zo ver laten komen? En waar moet je beginnen? Deze mensen met 'De Vuilste Jobs van Vlaanderen' werken in de meest erbarmelijke omstandigheden en oefenen door weer en wind hun passie uit.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Vuilste Jobs van Vlaanderen.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
15 mrt 2021
Ook in de week van 8 tot en met 14 maart hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit 10-2021.
15 mrt 2021

Vergelijkbare series