De Vier van Westwijk - De verdwijning van Bo Monti

-
30 min
Kinder
Volg deze serie
1seizoenen/10afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkAVRO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20122012 (Beëindigd)
Genres:Kinder
Netwerk:AVRO
De Vier van Westwijk - De verdwijning van Bo Monti is een Nederlandse kinderserie van de zender AVRO. De serie ging in première op 13 oktober 2012.

De zomer is in volle hevigheid losgebarsten in Westwijk aan Zee. Het kustplaatsje wordt overstroomd door toeristen. Iedereen verheugt zich op het concert dat de populaire zanger Bo Monti komt geven. De kaartjes zijn binnen een mum van tijd verkocht, maar De Vier van Westwijk, Chris, Koesja de hond, Jack en Tessa, weten binnen te dringen in het Openluchttheater. Ze staan vooraan als Bo Monti wordt aangekondigd. Het publiek is uitzinnig van vreugde, maar na de derde aankondiging wordt duidelijk dat het optreden die avond niet door zal gaan. Bo Monti is spoorloos verdwenen! Gewapend met een flinke dosis lef gaan de Vier van Westwijk op onderzoek uit. Het blijkt dat dingen er backstage heel anders uitzien dan op het podium.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Vier van Westwijk - De verdwijning van Bo Monti.

Vergelijkbare series