De twaalf

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De twaalf is binnenkort op Netflix te zien

De Belgische dramaserie De Twaalf, die vorig jaar in Cannes de prijs voor beste scenario won, is in april te zien op Netflix.

De Twaalf heeft vorig jaar op het festival van Cannes de prijs voor het beste scenario gewonnen. Sanne Nuyens (Beau Séjour) en Bert Van Dael (Beau Séjour) bedachten en schreven de serie. De Twaalf is oorspronkelijk van de zender Een, daar ging de serie op 3 november 2019 in première. De dramaserie bestaat uit tien afleveringen, deze zijn vanaf 17 april ook te zien op Netflix.

In De Twaalf worden twaalf burgers opgeroepen als jury van een ophefmakende moordzaak. Zij hebben geen simpele taak. De jury moet een besluit nemen over de schuld of onschuld van de gerespecteerde schooldirectrice Frie Palmers (Maaike Cafmeyer, Eigen Kweek). Frie wordt beschuldigd van twee moorden. Het proces blijkt niet alleen bepalend voor het lot van Frie, ook het leven van de juryleden neemt door de moordzaak een hele nieuwe wending. Bekijk hieronder de trailer van de serie.

Vorige aflevering
Brechtje and Roos
Brechtje and Roos
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00