Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Peter Rotthier geeft "De tijd van ons leven - Eerste aflevering" een 7.
Geschreven door Peter Rotthier op 9 september 2021.
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

De tijd van ons leven - Eerste aflevering

Otto-Jan Ham en Elodie Ouédraogo gaan de uitdaging aan om deel te nemen aan het wereldkampioenschap tijdrijden in Vlaanderen. Hun missie: niet laatste worden.

Eind september is Vlaanderen de 'place to be' voor wielerfanaten. Antwerpen, Leuven en Brugge zijn de steden die het WK Wielrennen mogen ontvangen. Voor Otto-Jan Ham (De Ideale Wereld) en Elodie Ouédraogo (Café de Mol) wordt dat WK een echte uitdaging. Zij hebben zich geëngageerd om de WK tijdrit te gaan rijden met als enige doel om niet laatste te worden.

Otto-Jan is een presentator die in zijn vrije tijd geregeld op de fiets kruipt. Elodie daarentegen mag dan wel een gouden medaille hebben gewonnen op de Olympische Spelen (4 x 100 meter), de fiets is voor haar de grote onbekende. Toch wordt al snel duidelijk dat de ex-topsportster sneller evolueert dan haar mannelijke tegenstander. Of zullen ze hem eerder medestander noemen, want uiteindelijk is hun ultieme doel toch een beetje verschillend. Otto-Jan zal zich moeten meten met de mannen en Elodie met de vrouwen.

De tijd van ons leven
© Een


In de eerste afleveringen zien we hoe het duo de medische testen doorspartellen en hoe ze aan hun training beginnen. Grotendeels bestaat het programma dan ook uit trainingsarbeid, dieetproblematiek en huiselijke ontevredenheid. Vooral bij Otto-Jan is het niet altijd peis en vree wanneer hij zich te veel focust op zijn training. Elodie heeft met Jeroom (Junior Bake Off Vlaanderen) natuurlijk een echtgenoot die alles door een roze bril bekijkt. Hij zorgt dan ook voor de komische noot in het programma en net zoals we gewoon zijn van hem, zijn sommige van zijn verbale interventies lekker aangebrand.

Veel meer valt er niet over de eerste aflevering van De tijd van ons leven te vertellen. Dit is gewoon ontspannende televisie waarbij twee bekende Vlamingen een doel voor ogen hebben en dat aantrekkelijk in beeld wordt gebracht zodat de kijker benieuwd wordt naar het uiteindelijke resultaat.
Volg De tijd van ons leven
Vorige aflevering
Aflevering 4
Aflevering 4
01x04
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
De tijd van ons leven