De Magie Van Wetenschap

-
40 min
Documentaire
Volg deze serie
1seizoenen/7afleveringen/2010 - 2010 
NetwerkEO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20102010 (Beëindigd)
Netwerk:EO
De Magie Van Wetenschap is een Nederlandse documentaireserie van de zender EO. De serie ging in première op 7 november 2010.

'De Magie van Wetenschap' bestaat uit bijzondere portretten van zeven markante wetenschappers; ogenschijnlijk houden zij zich bezig met een minuscuul element van onze wereld, maar toch heeft hun onderzoek vaak verstrekkende gevolgen voor de wereld waarin wij leven.

Wat drijft hen? Hoe is hun passie ontstaan? En hoe behouden zij het doorzettingsvermogen dat nodig is om op dit niveau met hun wetenschap bezig te zijn? De kijker krijgt een unieke blik in de keuken van de wetenschap.

Alle wetenschappers behoren tot de internationale top op hun vakgebied en zijn allen lid van de KNAW. De basis van de serie werd gelegd tijdens een conferentie van wetenschappers en documentairemakers, die plaatsvond in het kader van het tweehonderdjarig jubileum van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Magie Van Wetenschap.

Vergelijkbare series