De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van De Luizenmoeder

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van De Luizenmoeder. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder speelt zich af op de basisschool en volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten. Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven, dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen, maken vreemde leerkrachten en de allesoverheersende 'moedermaffia' het haar echter niet makkelijk.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Amaray
Taal: Nederlands
Acteurs: Ilse Warringa, Jennifer Hoffman, Diederik Ebbinge, Leny Breederveld, Bianca Krijgsman en Henry van Loon
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 10 december 2019
Consumentenadviesprijs: € 16,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van De Luizenmoeder:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In het tweede seizoen van de Luizenmoeder nodigt Anton een bekende Nederlander uit om voor te lezen tijdens de Kinderboekenweek. Welke bekende Nederlander was dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57