Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor De Luizenmoeder

Voorafgaand aan de start van het tweede seizoen van De Luizenmoeder op zondag 10 februari lanceerde AVROTROS een nieuwe trailer.

In het amper één minuut durende clipje is te zien dat juf Ank (Ilse Warringa) en directeur Anton (Diederik Ebbinge) ook in het nieuwe schooljaar nog altijd met elkaar in de clinch liggen. Ank is niet blij als Anton uitgerekend op de eerste schooldag van het jaar besluit een grootschalige brandoefening te organiseren. De strenge juf vindt het maar paniekzaaierij, maar dat ziet ze helemaal verkeerd. Anton is namelijk vastberaden van De Klimop de veiligste school van de regio te maken. Dat is dé manier om meer leerlingen te trekken. Ank denkt het hare van safety first.Het tweede seizoen van de serie De Luizenmoeder start op zondag 10 februari om 20.25 uur op NPO 3. De Bond tegen Vloeken heeft overigens een open brief gestuurd aan AVROTROS naar aanleiding van het ‘grove taalgebruik’ in De Luizenmoeder. Vooral het gebruik van de naam van Jezus vindt de bond onnodig kwetsend. Maar AVROTROS laat weten het taalgebruik in de nieuwe afleveringen niet aan te passen, mede omdat de opnamen al gemaakt zijn. Verder regeren de ’wetten van de satire’ en wil de omroep geen censuur vooraf.
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst