De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor De Luizenmoeder

Voorafgaand aan de start van het tweede seizoen van De Luizenmoeder op zondag 10 februari lanceerde AVROTROS een nieuwe trailer.

In het amper één minuut durende clipje is te zien dat juf Ank (Ilse Warringa) en directeur Anton (Diederik Ebbinge) ook in het nieuwe schooljaar nog altijd met elkaar in de clinch liggen. Ank is niet blij als Anton uitgerekend op de eerste schooldag van het jaar besluit een grootschalige brandoefening te organiseren. De strenge juf vindt het maar paniekzaaierij, maar dat ziet ze helemaal verkeerd. Anton is namelijk vastberaden van De Klimop de veiligste school van de regio te maken. Dat is dé manier om meer leerlingen te trekken. Ank denkt het hare van safety first.Het tweede seizoen van de serie De Luizenmoeder start op zondag 10 februari om 20.25 uur op NPO 3. De Bond tegen Vloeken heeft overigens een open brief gestuurd aan AVROTROS naar aanleiding van het ‘grove taalgebruik’ in De Luizenmoeder. Vooral het gebruik van de naam van Jezus vindt de bond onnodig kwetsend. Maar AVROTROS laat weten het taalgebruik in de nieuwe afleveringen niet aan te passen, mede omdat de opnamen al gemaakt zijn. Verder regeren de ’wetten van de satire’ en wil de omroep geen censuur vooraf.
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00