De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor De Luizenmoeder

Voorafgaand aan de start van het tweede seizoen van De Luizenmoeder op zondag 10 februari lanceerde AVROTROS een nieuwe trailer.

In het amper één minuut durende clipje is te zien dat juf Ank (Ilse Warringa) en directeur Anton (Diederik Ebbinge) ook in het nieuwe schooljaar nog altijd met elkaar in de clinch liggen. Ank is niet blij als Anton uitgerekend op de eerste schooldag van het jaar besluit een grootschalige brandoefening te organiseren. De strenge juf vindt het maar paniekzaaierij, maar dat ziet ze helemaal verkeerd. Anton is namelijk vastberaden van De Klimop de veiligste school van de regio te maken. Dat is dé manier om meer leerlingen te trekken. Ank denkt het hare van safety first.Het tweede seizoen van de serie De Luizenmoeder start op zondag 10 februari om 20.25 uur op NPO 3. De Bond tegen Vloeken heeft overigens een open brief gestuurd aan AVROTROS naar aanleiding van het ‘grove taalgebruik’ in De Luizenmoeder. Vooral het gebruik van de naam van Jezus vindt de bond onnodig kwetsend. Maar AVROTROS laat weten het taalgebruik in de nieuwe afleveringen niet aan te passen, mede omdat de opnamen al gemaakt zijn. Verder regeren de ’wetten van de satire’ en wil de omroep geen censuur vooraf.
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00