De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

De Luizenmoeder zoekt figuranten voor tweede seizoen

Uit een oproep van het castingbureau van De Luizenmoeder blijkt dat volwassenen en kinderen zich kunnen opgeven als figurant. Figuranten die eerder hebben meegedaan, krijgen voorrang.

Het castingbureau Suus Casting, die de oproep via sociale media verspreidt, verwacht meer volwassenen dan kinderen een plaats op de tv-set te kunnen geven. "De kindjes van vorig seizoen hebben enige voorrang, tenzij ze superhard gegroeid zijn", klinkt het.

Het gaat om opnames die in oktober en november plaatsvinden. Een draaidag is van 8.00 tot 18.00 uur, de vergoeding voor volwassenen bedraagt 30 euro, kinderen krijgen 20 euro. Het voormalige gebouw van de Twistvliedschool in Mijdrecht vormt het decor.

De Luizenmoeder is komedieserie die zich afspeelt in de meest herkenbare arena van Nederland: de basisschool. De serie volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten.

Zie ook het artikel Zilveren Nipkowschijf voor De Luizenmoeder dat MijnSerie op 21 juni publiceerde.

Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 12:00