De Luizenmoeder

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

De Luizenmoeder zoekt figuranten voor tweede seizoen

Uit een oproep van het castingbureau van De Luizenmoeder blijkt dat volwassenen en kinderen zich kunnen opgeven als figurant. Figuranten die eerder hebben meegedaan, krijgen voorrang.

Het castingbureau Suus Casting, die de oproep via sociale media verspreidt, verwacht meer volwassenen dan kinderen een plaats op de tv-set te kunnen geven. "De kindjes van vorig seizoen hebben enige voorrang, tenzij ze superhard gegroeid zijn", klinkt het.

Het gaat om opnames die in oktober en november plaatsvinden. Een draaidag is van 8.00 tot 18.00 uur, de vergoeding voor volwassenen bedraagt 30 euro, kinderen krijgen 20 euro. Het voormalige gebouw van de Twistvliedschool in Mijdrecht vormt het decor.

De Luizenmoeder is komedieserie die zich afspeelt in de meest herkenbare arena van Nederland: de basisschool. De serie volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten.

Zie ook het artikel Zilveren Nipkowschijf voor De Luizenmoeder dat MijnSerie op 21 juni publiceerde.

Vorige aflevering
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06