Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van De Luizenmoeder

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van De Luizenmoeder. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

De Luizenmoeder
Vastberaden om haar nieuwe leven zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe en net gescheiden moeder met dochter Floor in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool De Klimop. Wij maken o.a. kennis met de ietwat vreemde schooldirecteur Anton, de lichtelijk overspannen juf Ank, het andere schoolpersoneel en natuurlijk, de ouders in deze bijzondere mini-maatschappij waar geen enkel maatschappelijk cliché geschuwd wordt. Hannah wordt geconfronteerd met schoolpleinregels, de klassen-app, de moedermaffia, traktatiebeleid, zwaaiafspraken, hangouders, de participizza-avond, tienminutengesprekken, Winterklaas, 1 april, het zomerfeest en natuurlijk luizenmoeders!
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: AVROTROS
Taal: Nederlands
Acteurs: Jennifer Hoffman, Ilse Warringa, Diederik Ebbinge, Bianca Krijgsman
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 14,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van De Luizenmoeder:
Video on youtube

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van De Luizenmoeder. Het eerste seizoen van de populaire Nederlandse komedieserie De Luizenmoeder ging op 14 januari 2018 in première. Maar hoe heet de basisschool waar de serie zich afspeelt?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Lievelingsjuf
Lievelingsjuf
02x09
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Anneliese
27 Mei 2018 15:24 -
Erg leuk, mee gedaan :)
Reageer
De Luizenmoeder