De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen

7.1 / 10
40 min
Reality
Volg deze serie
7.1 / 10
6seizoenen/60afleveringen/2015 - heden
NetwerkRTL 5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2015 - heden
Genres:Reality
Netwerk:RTL 5
De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen is een Nederlands realityprogramma van de zender RTL 5. De serie ging in première op 7 september 2015.

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen is een wekelijks reality programma bij RTL5. In De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen zie je deurwaarders uit verschillende provincies van Nederland. Zij worden met camera's gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ook zien we de bijzondere en soms zielige verhalen van de wanbetalers.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 6
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 10:58
1
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni