Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mysterie De 12 van Oldenheim wordt ontvouwd in dubbele aflevering

De dramaserie De 12 van Oldenheim nadert haar apotheose. Rechercheur Sharif (Nasrdin Dchar) lijkt maar geen vat te krijgen op de serie verdwijningen in Oldenheim en wordt van de zaak gehaald.

Onder begeleiding van het leger wordt het dorp geëvacueerd. Zondag 3 juni is het slot van De 12 van Oldenheim om 21.30 uur te zien bij RTL 4 in de vorm van een dubbele aflevering.

Aflevering 10 eindigde zondag met een angstdroom van Nine - het meisje dat lange tijd verdwenen was - waarin zij een levenloos lichaam ontwaart. Peggy moet haar achterdocht op de autosloop bekopen met een slag op haar achterhoofd.

Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat er in Oldenheim heeft plaatsgevonden. En wie of wat er achter de verdwijningen zit. Wat is er met de vermisten gebeurd? Eén ding is zeker: voor de waarheid moet een hoge prijs worden betaald.

De twaalfde en laatste aflevering van De 12 van Oldenheim bevat diverse wendingen die alles nog een keer behoorlijk op z’n kop zetten. In deze aflevering worden alle vragen die zijn gerezen in de voorgaande afleveringen beantwoord.

De 12 van Oldenheim is een Nederlandse dramaserie die in 2017 gelanceerd werd door Videoland. De serie is naar een idee van Lex Passchier geproduceerd door Endemol Shine Nederland en geregisseerd door Anne van der Linden en Remy van Heugten. De scenario’s van de serie zijn geschreven door Lex Passchier en Martin van Steijn.

Video on youtube
Vorige aflevering
Aflevering 12
Aflevering 12
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_xs2dnr
30 Mei 2018 20:44 -
Leuke serie ben benieuwd naar de afloop in deze dubbele aflevering.
Reageer
De 12 van Oldenheim