DC's Stargirl

7.5 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen DC's Stargirl in augustus in première

Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.

The CW heeft DC's Stargirl afgelopen week al vernieuwd met een derde seizoen. Dat deden ze nog voordat het tweede seizoen is uitgezonden. The CW heeft nu de premièredatum van het tweede seizoen van DC's Stargirl bekend gemaakt. Het tweede seizoen gaat 10 augustus in première bij The CW.

In DC's Stargirl vervult Brec Bassinger (All Night) de hoofdrol van tiener Courtney Whitmore. Ze ontdekt dat haar stiefvader een geheim heeft, hij was de sidekick voor een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te 'lenen', wordt ze de inspiratie voor een geheel nieuwe generatie superhelden. Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Stars & S.T.R.I.P.E. (2)
Stars & S.T.R.I.P.E. (2)
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00