DC's Stargirl

7.5 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van DC’s Stargirl

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van DC’s Stargirl. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

DC’s Stargirl
Een decennium nadat bijna de gehele Justice Society of America (JSA) werd gedood in een strijd tegen de Injustice Society of America (ISA) tijdens de kerstperiode, ontdekt middelbare scholier Courtney Whitmore de Kosmische Staf van Starman en, na te hebben geleerd dat haar stiefvader Pat Dugan vroeger Starman's sidekick was, wordt hij de inspiratie voor een hele nieuwe generatie superhelden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Taal: Engels
Acteurs: Brec Bassinger, Yvette Moreal, Luke Wilson, Amy Smart, Anjelika Washington en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 38,21
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van DC’s Stargirl:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Brec Bassinger is niet de eerste die DC’s Stargirl speelt, welke twee vrouwen gingen haar voor?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Stars & S.T.R.I.P.E. (2)
Stars & S.T.R.I.P.E. (2)
01x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00