Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Legends of Tomorrow onzeker

De toekomst van de nieuwe superheldenserie Legends of Tomorrow staat nu al op het spel. De spin-off van zowel Arrow als The Flash wordt geheid een succes, maar of er in een tweede seizoen wordt geïnvesteerd, is nog maar de vraag. De serie is veel duurder dan verwacht en The CW denkt dat deze kosten in een potentieel tweede seizoen nóg hoger komen te liggen. En dat geld heeft de zender niet.

Dit alles blijkt uit een artikel op de populaire comic-website Bleeding Cool. De kosten van de serie Legends of Tomorrow liggen aanzienlijk hoger dan de productiekosten van Arrow en The Flash, omdat er veel meer speciale effecten moeten worden toegepast, omdat er zoveel verschillende helden met verschillende superkrachten zijn. Ook zijn de kosten van acteurs aanzienlijk hoger. Hoewel er in de eerdere series vaak wordt gewerkt met één hoofdrolspeler, worden er in Legends of Tomorrow meerdere personages als hoofdpersonages gezien. Dat tikt natuurlijk aanzienlijk aan op de loonlijst.

Een gerucht gaat dat John Constantine – uit de gelijknamige NBC-serie – in het tweede seizoen te zien zal zijn. Maar de comic-website is daar nog niet zo zeker van. ‘’De kans dat Constantine in het tweede seizoen van Legends of Tomorrow te zien zal zijn, loopt wat terug. We horen van een betrouwbare bron dat de show ongelofelijk duur is en ze niet zeker zijn of er wel een tweede seizoen gaat komen of dat ze Legends of Tomorrow wellicht helemaal vervangen door een andere, nieuwe serie.’’

Bleeding Cool beweerde ook dat er wordt gewerkt aan een cross-over tussen The Flash (The CW) en Supergirl (CBS). De reden hiervoor zou zijn dat Supergirl een jonger publiek zou moeten gaan bereiken. Marc Guggenheim, uitvoerend producent van beide series, laat weten dat dit inderdaad het geval is, maar dat er nog geen zekerheid is of deze cross-over er ook daadwerkelijk op korte termijn gaat komen.

Phil Klemmer (producent), Brandon Routh, Ciara Renee en Arthur Darvill
Vorige aflevering
Knocked Down, Knocked Up
Knocked Down, Knocked Up
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
DC's Legends of Tomorrow