DC's Legends of Tomorrow

7.6 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

DC's Legends of Tomorrow zal niet terugkeren voor een achtste seizoen.

Het zevende seizoen is het einde van een lange weg voor DC's Legends of Tomorrow dat in 2016 in première ging bij The CW.

Mede-showrunner Keto Shimizu maakte het nieuws bekend op Twitter. "Het was een ongelooflijke run. De CW heeft ons echter laten weten dat er geen seizoen acht zal komen... We zijn diepbedroefd, maar ook enorm dankbaar voor het geweldige werk dat onze cast, crew en schrijvers hebben bijgedragen aan de serie."

Het zevende seizoen van DC's Legends of Tomorrow eindigde met een cliffhanger. Bronnen wijzen er echter op dat de personages gemakkelijk andere series in de DC Arrowverse kunnen bevolken, zodat je één of twee van hen in andere series kunt tegenkomen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Knocked Down, Knocked Up
Knocked Down, Knocked Up
07x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
03 Mei 2022 16:33 - 03 Mei 2022 16:35
Het moest er ook wel een keertje van komen.. The CW moet toch eens gaan vernieuwen. Dat uitmelken zorgt er nu alleen maar voor dat series geen fatsoenlijk einde meer krijgen maar de stekker er gewoon uitgetrokken word omdat de kijkcijfers enorm zijn teruggelopen. Verrassend genoeg stegen de kijcijfers voor dit seizoen dan weer wel ten opzichte van vorig jaar (niet veel, maar toch).

Er zijn tegenwoordig genoeg andere superhelden series van véél betere kwaliteit die door o.a. Disney en HBO worden uitgezonden.
Reageer
avatar_TimGo10
03 Mei 2022 17:32
Dit seizoen had ook zo een perfect einde kunnen zijn als het niet voor de laatste 10 minuten van de aflevering was. Als the CW dit gewoon eerder had laten weten hadden ze het echt een perfect einde kunnen maken..
Reageer
DC's Legends of Tomorrow