DC's Legends of Tomorrow

7.6 / 10
42 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dominic Purcell verlaat DC's Legends of Tomorrow

Dominic Purcell (Prison Break) verlaat DC's Legends of Tomorrow na het aankomende zesde seizoen. Hij zal heel af en toe nog wel terugkeren in de latere seizoenen.

Volgende maand gaat het zesde seizoen van DC's Legends of Tomorrow van start bij The CW. Het zal het laatste seizoen zijn waarin Dominic Purcell (Prison Break) te zien zal zijn in een hoofdrol. Purcell heeft namelijk bekend gemaakt dat hij DC's Legends of Tomorrow na het aankomende zesde seizoen gaat verlaten.

Het contract van de acteur loopt af na het zesde seizoen. Begin februari werd het zevende seizoen aangekondigd. Purcell had eerder al aangegeven dat hij niet een nieuw contract gaat tekenen, zodra de serie vernieuwd wordt. Voor de Purcell fans is er ook nog een beetje goed nieuws. Hij zal namelijk heel af en toe nog terugkeren in het zevende seizoen en eventueel latere seizoenen.


Dominic Purcell
Vorige aflevering
Meat: The Legends
Meat: The Legends
06x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
21 apr 2021 12:17 -
Zijn rol werd ook wel een beetje eentonig. Leuk voor af en toe, dus goed dat hij af en toe nog eens langskomt.
Reageer

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00