Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van DCI Banks

Vanaf 17 juni is het derde seizoen van DCI Banks (Inspector Banks) verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 2 dvds weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Derde seizoen van DCI Banks
In dit derde seizoen van de Britse detectiveserie DCI Banks meldt Annie Cabbot zich weer aan Banks zijde na haar zwangerschapsverlof. De twee blijken nog steeds romantische gevoelens voor elkaar te hebben maar weten niet goed wat ze daarmee aan moeten. Ook de eigenwijze en vaak nogal onbehouwen inspecteur Helen Morton is weer van de partij. En we maken kennis met Banks dochter Tracy, die gestopt is met haar studie aan de universiteit. Het eerste verhaal, Wednesday’s Child, draait om de bizarre ontvoering van een kind. Het misdrijf lijkt te zijn gepleegd door twee sociaal werkers. In Piece of my Heart leidt de vondst van een lijk in een afgelegen drop naar een sterfgeval in de jaren ’80, waarbij de nog levende leden van een popgroep betrokken waren. En in het laatste verhaal, Bad Boy, wordt in de slaapkamer van een jong meisje een geladen vuurwapen aangetroffen. Het is het begin van een gruwelijke reeks van gebeurtenissen, waarbij uiteindelijk Banks eigen dochter in levensgevaar belandt...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Just Entertainment
Acteurs : Stephen Tompkinson, Jack Deam, Nicholas Sidi, Caroline Catz, Andrea Lowe
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 16.99
Koop deze serie

Trailer DCI Banks:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van DCI Banks. Welk personage neemt afscheid in de laatste aflevering van seizoen 2 van DCI Banks?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Undertow: Part 2
Undertow: Part 2
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
23 jun 2014 11:21 -
Erg leuke serie, ik heb er verschillende afleveringen van gezien, maar welke precies weet ik niet meer.
Reageer
DCI Banks