Dave (2020)

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dave (2020) vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse komedieserie Dave (2020) van Dave Burd en Jeff Schaffer is verlengd met een tweede seizoen. Het nieuwe seizoen wordt in 2021 verwacht.

Dave Burd en Jeff Schaffer bedachten de best bekeken komedie van FX , Dave (2020). De Amerikaanse komedieserie is verlengd met een tweede seizoen. Er is nog geen exacte premièredatum bekend, maar de serie wordt in 2021 verwacht.

Dave (2020) draait om de neurotische Dave (Dave Burd, ook bekend als Lil Dicky), die ervan overtuigd is dat hij voorbestemd is om een ​​van de grootste rappers aller tijden te worden. Hij moet zich alleen nog aan iedereen bewijzen.


Dave Burd in Dave (2020)
Vorige aflevering
Jail
Jail
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2