Dave (2020)

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dave (2020) vernieuwd met een tweede seizoen

De Amerikaanse komedieserie Dave (2020) van Dave Burd en Jeff Schaffer is verlengd met een tweede seizoen. Het nieuwe seizoen wordt in 2021 verwacht.

Dave Burd en Jeff Schaffer bedachten de best bekeken komedie van FX , Dave (2020). De Amerikaanse komedieserie is verlengd met een tweede seizoen. Er is nog geen exacte premièredatum bekend, maar de serie wordt in 2021 verwacht.

Dave (2020) draait om de neurotische Dave (Dave Burd, ook bekend als Lil Dicky), die ervan overtuigd is dat hij voorbestemd is om een ​​van de grootste rappers aller tijden te worden. Hij moet zich alleen nog aan iedereen bewijzen.


Dave Burd in Dave (2020)
Vorige aflevering
Jail
Jail
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Vandaag, 09:00
Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
maandag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
maandag, 09:43