Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen FXX-comedyserie Dave (2020)

De artiest die bekend staat als Lil Dicky gaat op tournee in het komende derde seizoen van Dave (2020).

FXX heeft aangekondigd dat de comedyserie dit voorjaar terugkeert voor zijn derde seizoen, op woensdag 5 april.

Dave Burd en Jeff Schaffer creëerden de Dave (2020) televisiecomedy met Burd, Taylor Misiak, Andrew Santino, GaTa, Travis Bennett en Christine Ko. De serie is gebaseerd op het leven van Burd, een rapper en komiek die bekend staat als Lil Dicky op het podium.

Dave (2020)

De serie draait om een neurotische man uit de voorsteden, Dave (Burd). Hij is eind twintig en is ervan overtuigd dat hij voorbestemd is om een van de beste rappers aller tijden te worden. Nu de druk toeneemt terwijl hij zijn debuutalbum opneemt, moet Dave beslissen of hij vriendschappen, liefde en zijn gevoel van eigenwaarde zal opofferen om zijn droom waar te maken. Tegelijkertijd irritant en inspirerend voor zijn vrienden, belooft Dave geen middel onbeproefd te laten op zijn zoektocht om de volgende superster te worden.

Gaststerren in het derde jaar zijn Demi Lovato, Don Cheadle, Killer Mike, Machine Gun Kelly, Megan Fox, Rick Ross, Travis Barker en Usher.

In het derde seizoen gaat Dave voor het eerst op tournee, op zoek naar liefde. Maar terwijl hij en de bende Amerika doorkruisen, ontdekken ze uit eerste hand hoe divers het culturele landschap van de Verenigde Staten eigenlijk is - en hoe vaak roem de liefde en vriendschap onder druk zet.
Video on youtube
Vorige aflevering
Looking for Love
Looking for Love
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dave (2020)