Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor AMC's western-noirserie Dark Winds

AMC heeft een trailer en premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Dark Winds.

De nieuwe serie, gebaseerd op de iconische Leaphorn & Chee-boeken van Tony Hillerman, gaat op zondag 12 juni in première op AMC en AMC+, te beginnen met twee afleveringen.

Gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Graham Roland ( Tom Clancy's Jack Ryan ), de castleden zijn onder andere Zahn McClarnon, die ook dienst doet als uitvoerend producent, Kiowa Gordon en Jessica Matten. In Dark Winds zijn ook Noah Emmerich, Deanna Allison en Rainn Wilson te zien.

De serie, die zich afspeelt in 1971 in een afgelegen buitenpost van de Navajo Nation in de buurt van Monument Valley, volgt luitenant Joe Leaphorn (McClarnon, Westworld, Fargo) van de Tribal Police terwijl hij wordt geconfronteerd met een reeks schijnbaar niet-gerelateerde misdaden. Hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe meer hij de wonden van zijn verleden blootlegt. Hij wordt op deze reis vergezeld door zijn nieuwe plaatsvervanger, Jim Chee (Gordon, Roswell, New Mexico ). Ook Chee heeft oude rekeningen te vereffenen uit zijn jeugd op het reservaat. Samen strijden de twee mannen tegen de krachten van het kwaad, elkaar en hun eigen persoonlijke demonen op het pad naar verlossing.

Vince Calandra (Castle Rock, Sharp Objects) is showrunner en uitvoerend producent. Chris Eyre is regisseur en uitvoerend producent. Uitvoerende producenten zijn onder meer George RR Martin, Robert Redford, Tina Elmo en Vince Gerardis.
Video on youtube
Vorige aflevering
Hózhó náhásdlįį
Hózhó náhásdlįį
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dark Winds