Daredevil

8,0 / 10
54 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser van derde seizoen Daredevil

Daredevil is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Op 19 oktober gaat het derde seizoen van start.

Acteur Charlie Cox is uiteraard weer te zien als Matt Murdock, de blinde advocaat die 's nachts als Daredevil afrekent met criminelen die door de mazen van de wet heen wisten te glippen. In het derde seizoen overweegt hij zijn carrière als advocaat op te geven om fulltime misdadigers te bestrijden als Daredevil.

Vincent D'Onofrio keert terug als The Kingpin en Joanne Whalley (The Borgias) wordt geïntroduceerd als Sister Maggie, die in de stripreeks ook de moeder van Matt Murdock is.

Opvallend genoeg gaat Murdock in de eerste teaser die hieronder te zien is gehuld in het 'kostuum' dat hij droeg aan de start van het eerste seizoen. Ook op de eerste foto's van het derde seizoen is hij niet te zien in zijn bekende rode outfit. Binnenkort zal Netflix ongetwijfeld een meer uitgebreide trailer gaan verspreiden.

Vorige aflevering
A New Napkin
A New Napkin
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1