Daredevil

8,0 / 10
54 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie superhelden. Van maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
25 dec 2018
6
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie beëindigde serie. Vanaf maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
1 jan 2019
4
Daredevil krijgt geen vierde seizoen bij Netflix, zoals gisteren bekend werd gemaakt. Maar dat betekent niet dat we The Man Without Fear nooit meer te zien krijgen na het plotseling cancelen van de serie. Dat heeft Marvel in een verklaring laten weten.
1 dec 2018
1
De Amerikaanse superheldenserie Daredevil van Netflix krijgt geen vierde seizoen. Sinds 19 oktober is het derde seizoen te bekijken. Dat blijkt dus het laatste te zijn.
30 nov 2018
7
Daredevil is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Op 19 oktober gaat het derde seizoen van start.
5 okt 2018
Daredevil is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Op 19 oktober gaat het derde seizoen van start.
27 sep 2018
Het derde seizoen van Daredevil is inderdaad vanaf 19 oktober te zien bij Netflix, zo heeft het streamingbedrijf bevestigd.
21 sep 2018
MijnSerie kan het nog niet met zekerheid zeggen, al lijkt Netflix Thailand wel erg zeker van zijn zaak. In oktober begint het derde seizoen van Daredevil.
13 sep 2018
Het derde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie Daredevil zal tegen het einde van dit jaar in première gaan. Marvel en Netflix hebben een teaser vrijgegeven.
8 sep 2018
Het lijkt erop dat 2018 het jaar van de Marvel superhelden gaat worden bij Netflix. De streamingdienst heeft bevestigd dat Daredevil nog dit jaar te zien zal zijn.
7 aug 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 29 januari tot en met 4 februari voor je op een rijtje gezet. Algemeen Serienieuws...
5 feb 2018
Netflix heeft drie series vernieuwd en cast de moeder van Matt Murdock in Daredevil. We beginnen met het derde seizoen van Daredevil, de Marvel/Netflix superheldenserie. In het derde seizoen keert Vincent D’Onofrio...
31 jan 2018