Daredevil

8,0 / 10
54 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De misdaadserie Godfather of Harlem is binnenkort te zien in Nederland bij Ziggo Movies & Series.
di 14 juli
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
8 apr 2020
TNT werkt aan de ontwikkeling van Liars Club, een thrillerserie van actrice en schrijver Amy Rutberg die bekend is van Daredevil.
28 jan 2020
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
20 jan 2020
1
Op 20 december 2019 lanceerde Netflix de Amerikaanse fantasyserie The Witcher. De serie behoort wat mij betreft tot het beste wat Netflix in het huidige aanbod heeft.
9 jan 2020
1
The Witcher is een Amerikaanse fantasyserie van Netflix. De serie gaat in première op 20 december 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
14 nov 2019
3
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor de langverwachte nieuwe Netflix Original-serie The Witcher.
1 nov 2019
De Saturn Awards worden jaarlijks uitgereikt en belonen daarmee de beste sciencefiction-, fantasy- en horrorseries, films, theater en home media-uitgaves. MijnSerie concentreert zich, zoals altijd, op de series.
15 sep 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Amazon heeft een eerste seizoen besteld van de dramaserie The Wilds. Het is een serie van Sarah Streicher (Daredevil) en ABC Signature Studios, onderdeel van Disney Television Studios.
29 mei 2019
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Twee gewaardeerde Altered Carbon-acteurs komen terug voor het tweede seizoen van de sciencefiction serie van Netflix. Renée Elise Goldsberry en Chris Conner zullen hun rollen als respectievelijk Quellcrist Falconer en Poe hernemen.
23 feb 2019