Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sandrine Holt en Margarita Levieva gecast in Daredevil: Born Again

Margarita Levieva en Sandrine Holt zijn klaar voor grote rollen tegenover Charlie Cox en Vincent D'Onofrio in Daredevil: Born Again.

Het nieuwe seizoen van de revival-serie is geschreven en geproduceerd door Matt Corman en Chris Ord. Het verhaal draait om Cox' titelpersonage Daredevil, ook bekend onder de naam Matt Murdock, overdag advocaat en 's nachts crimefighter. D'Onofrio herneemt zijn rol als maffiabaas Wilson Fisk alias Kingpin.



Details over de personages van Margarita Levieva (foto) en Sandrine Holt worden achtergehouden; maar er wordt gefluisterd dat ze liefdesbelangen spelen voor de hoofdrolspelers. Vertegenwoordigers van Marvel, Levieva en Holt weigeren echter commentaar.

Naast Cox en D'Onofrio voegen Levieva en Holt zich bij de eerder gecastte Michael Gandolfini. Het achttien-delige seizoen van Daredevil: Born Again moet in 2024 in première gaan, vier jaar nadat de originele Daredevil-serie na drie seizoenen op Netflix eindigde.

Levieva zal dubbele Disney+ dienst vervullen; ze heeft ook een gastrol geboekt in de Star Wars-serie The Acolyte. De actrice, die drie seizoenen in de HBO-serie The Deuce speelde en een grote rol in ABC's Revenge, was onlangs te zien in de Netflix-serie In From The Cold. Vervolgens zal ze te zien zijn in Litvinenko van ITV tegenover David Tennant.



Sandrine Holt (foto) was onlangs te zien in de dramaserie American Gigolo van Showtime. Tot haar uitgebreide televisierollen behoren ook AMC's Better Call Saul, Prime Video's The Expanse, Showtime's Homeland, CBS' MacGyver (2016), NBC's Law & Order: Special Victims Unit en Netflix's House of Cards (2013).
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Daredevil: Born Again