Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Nieuw leven voor Daredevil

Charlie Cox versie van Daredevil krijgt officieel een tweede leven met Daredevil: Born Again.

De nieuwe serie Daredevil: Born Again zal in 2024 naar Disney+ komen met een eerste seizoen van achttien afleveringen. Naast Cox zal ook Vincent D'Onofrio terugkeren als Wilson 'Kingpin' Fisk.


De nieuwe serie zal zich centreren rond Matt 'Daredevil' Murdock en Cox, zal net zoals D'Onofio, weer in de huid kruipen van het titelpersonage. Beide personages zullen ook te zien zijn in de nieuwe serie Echo die in 2023 verwacht word.

De serie Daredevil werd na drie seizoenen gecanceld door Netflix en de geruchten over een nieuwe serie werden heel hardnekkig toen Daredevil zijn opwachting maken in Spider-Man: No Way Home en Kingpin in Marvel's Hawkeye was te zien.

Toen de Marvel Netflix-series zoals Daredevil verhuisde naar Disney+ werd het duidelijk dat er zeker een nieuwe Daredevil in aantocht was.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
27 jul 2022 13:58 -
Mooi nieuws, Daredevil werd fantastisch gespeeld door Charlie Cox. Hij was ook de meest populaire van de Netflix/Marvel-series, dus dat ze verder gaan met Daredevil (inclusief de geweldige D'Onofrio als Kingpin) juich ik alleen maar toe.
Reageer
Daredevil: Born Again