Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Darby & Joan vernieuwd met een tweede seizoen door Acorn TV

Bryan Brown en Greta Scacchi zijn terug voor meer avonturen in de Australische wildernis nadat Darby & Joan is vernieuwd voor een tweede seizoen door Acorn TV.

In Darby & Joan spelen Brown en Scacchi respectievelijk als voormalig agent Jack Darby en Engelse verpleegster Joan Kirkhope, die met elkaar in botsing komen in de Australische wildernis en verstrikt raken in een reeks intrigerende mysteries. Ze vormen een onwaarschijnlijk onderzoek duo en realiseren zich al snel dat hun grootste mysterie elkaar is.

De streamer van AMC Networks zal later dit jaar het tweede seizoen van de serie filmen in Australië.

15521 Darby & Joan

In seizoen twee gaan Jack en Joan op zoek naar de persoon van wie Jack denkt dat hij de waarheid over zijn mysterieuze verleden kan onthullen. Jack en Joan realiseren zich al snel dat ze niet alleen zijn op deze reis en hun zoektocht wordt een race tegen de klok. Maar kunnen ze echt de waarheid vinden na al die jaren? Of zal hun zoektocht naar antwoorden alleen maar meer vragen oproepen?

De serie, die is bedacht door Glenys Rowe en Phillip Gwynne, wordt geproduceerd door CJZ Production en wordt uitgevoerd door Matt Campbell, Claire Tonkin, Catherine Mackin en Bea Tammer.

Acorn Media International, de distributeur, heeft de serie verkocht in een aantal wereldwijde gebieden. De serie is opgepikt door UKTV in Groot-Brittannië, BBC Studios in de Benelux, AXN Mystery Channel in Japan, Network 4 in Hongarije, Tsjechië en Slowakije en Disney Channel in Centraal- en Oost-Europa. Het is eerder dit jaar ook uitgezonden op de Australische zender ABC.

"Vanaf het begin, zo'n tien jaar geleden, hebben we altijd geloofd dat Darby en Joan een favoriet koppel dat misdaden oplost zouden worden. We zijn zo blij dat Acorn zag wat we probeerden te zeggen met de serie en dat ze ons vanaf het begin hebben gesteund," zei CJZ CEO Matt Campbell.

"We zijn verheugd over hoe goed Darby & Joan is ontvangen door internationale omroepen. De verkoop in Japan, Scandinavië, Oost-Europa, de Benelux en het Verenigd Koninkrijk laat zien dat het publiek een sterke voorkeur heeft voor lichte, onderhoudende misdaadseries van goede kwaliteit. De prachtige Australische achtergrond omlijst dit charmante drama en zijn sympathieke personages. We zijn erg enthousiast over de komst van de tweede serie en zijn onze partners bij CJZ dankbaar," voegt Vanessa Jordan, hoofd internationale verkoop en acquisitie bij Acorn Media International, toe.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Darby & Joan