Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy Side: Despair

8.4 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2016 - 2017 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162017 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy Side: Despair is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 14 juli 2016.

Hope's Peak Academy is een speciale school, erkend door de overheid, die is opgericht om topstudenten te verzamelen en te cultiveren die uitblinken in verschillende vakgebieden. Deze school heeft twee cursussen: de hoofdcursus en de voorbereidingscursus. Iedereen die het geld heeft, kan deelnemen aan de voorbereidende cursus, zelfs als ze geen speciale vaardigheden hebben.
De 77e klas van de hoofdcursus staat vol studenten die niet alleen unieke vaardigheden hebben, maar ook unieke persoonlijkheden. De studenten leerden echter dat "Talent niet het belangrijkste is in het leven, het is om jezelf te betrekken bij mensen en jezelf een beter mens te maken terwijl je herinneringen maakt." Echter, weinig van hen wisten ze dat een mysterieus project door middel van de cursussen recht onder hun neus plaatsvond.
Hajime Hinata, een jongen uit de voorbereidende klas, hunkert naar een vaardigheid. De noodlottige ontmoeting die hij heeft, drijft de toekomst van de school in een onvoorstelbare richting. Dit is het verhaal van wat er gebeurde tot de "De grootste, meest verschrikkelijkste, meest tragische gebeurtenis in de geschiedenis van de mens." Dit is een verhaal van hoop dat eindigt in wanhoop.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy Side: Despair.

Vergelijkbare series

Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy Side: Despair