Dan Brown's The Lost Symbol

7.5 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Dan Brown's The Lost Symbol krijgt geen vervolg

Het avontuur van Robert Langdon gaat niet verder. Peacock heeft Dan Brown's The Lost Symbol gecanceld, dus er komt geen tweede seizoen.

Het eerste en laatste seizoen van tien afleveringen ging afgelopen september in première en de finale werd op 18 november uitgezonden.

"We waren zo trots om deze actievolle mysteriethriller naar onze leden te brengen en genoten van het kijken naar deze meeslepende serie met een bevredigend, compleet verhaal", zei de streamer maandag in een verklaring aan Deadline. "We zijn Dan Dworkin, Jay Beattie, Dan Brown, Brian Grazer en Ron Howard samen met CBS Studios, Imagine Television en UTV dankbaar voor het tot leven brengen van deze internationale bestsellerroman."

Dan Brown's The Lost Symbol is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestseller-thriller en volgt de vroege avonturen van de jonge Harvard-symbololoog Robert Langdon, die een reeks dodelijke puzzels moet oplossen om zijn ontvoerde mentor te redden en een huiveringwekkende wereldwijde samenzwering te dwarsbomen.

De eerste vier afleveringen zijn al te zien op NLZiet, op 17 januari ging de serie in Nederland van start op Net5.
Video on youtube
Vorige aflevering
Resonance
Resonance
01x10
Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Faceman
25 jan 2022 12:37 -
Geen verassing. Vond het al minder dan de films en die waren al een slap aftreksel van de boeken.
Reageer
avatar_BlackBiker
25 jan 2022 13:40 -
Dan Brown is sowieso nogal overrated in mijn ogen. Ja, hij schrijft hele leuke "pulp fiction" die ik ook graag mag lezen. Maar zijn schrijfstijl hangt nogal van clichés aan elkaar. En de verhalen zijn meestal precies genoeg voor een aardige film. Dat uitsmeren over een serie vond ik al geen echt goed idee. Want dan wordt wel duidelijk hoe mager de verhalen eigenlijk zijn.

Er staat trouwens een tikfout in de titel van dit nieuwsstukje. Last in plaats van Lost ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
25 jan 2022 15:15
Zo suf zeg, ik heb het gelijk gewijzigd. Dank je wel voor het doorgeven.
Reageer
avatar_Megafluffy86
27 jan 2022 13:40 -
Dan Browns boeken zijn in de basis eigenlijk hetzelfde: Er gebeurt iets (een ramp, een dood, een ontvoering) en Robert is de enige die het mysterie kan ontrafelen en de boel kan redden. Tel daar een vrouw als sidekick en een mysterieuze bad guy bij op en je hebt een Dan Brown mysterie.
Ik vond de Da Vinci Code en Angels & Demons het beste uit de reeks (zowel boeken als films), maar daarna ken je het hele riedeltje wel, dus ik snap deze annulering wel.
Reageer
Dan Brown's The Lost Symbol