Damages

7.9 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

John Goodman toegevoegd aan cast Damages

John Goodman is toegevoegd aan de cast van Damages. Hij zal de CEO spelen van een schimmige militaire aannemer die wordt verdacht van een onrechtmatige dood van een incident in een oorlogsgebied. Dit maakte producer Todd Kessler bekend.

"Het werk van John Goodman's spreekt voor zicht. En we zijn al jaren enorme fans van hem", zegt Kessler. "Het is een echte kick om een acteur van de uitgebreide klasse van Johan en talent toe te voegen aan de cast van Damages. We kunnen niet wachten om hem tegen Glenn Close en Rose Byrne te laten spelen in ons vierde seizoen."

Goodman is vooral bekend van zijn rol bij ABC comedy Roseanne en onlangs was hij te zien in HBO Treme.
Vorige aflevering
But You Don't Do That Anymore
But You Don't Do That Anymore
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TheShepherd
19 jan 2011 15:54 -
Ik kende de serie nog niet, maar als mr. Goodman aan de cast wordt toegevoegd, ga ik zeker nog een keer kijken want die kerel is simpelweg briljant!
Reageer
avatar_anonymous
20 mei 2011 05:33 -
Moet je zeker gaan doen want deze serie is echt een juweeltje!!
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00